Regatta har utviklet flyteprodukter i over 60 år, og vi er en av Europas ledende produsenter av redningsvester og flyteprodukter.

Reg_legacy_01.jpg


Gjennom nye oppfinnelser og stadige forbedringer av produktene i henhold til gjeldende krav, har vi utviklet høy kunnskap og erfaring. Allerede på midten av 1970-tallet utviklet vi en arbeidsdrakt med innebygd flytestoff - "Regatta Combidrakt". I 1991 utviklet og lanserte vi en flytegenser. Den første termiske redningsvesten, "Regatta Thermo Cruise", ble godkjent av Sjøfartsdirektoratet tilbake i 1996, og "Thermo Cruise Baby" fikk sin godkjennelse i 2002. I løpet av de siste 10 årene har vi produsert flytedrakter for barn. Vi har vårt hovedkontor rett utenfor Ålesund, Jugendstilbyen ved havet og Norges fiskerihovedstad. Lange tradisjoner og arbeid i nær kontakt med havet har medvirket til høy kompetanse innen fiskeri og sjøfart. Regatta har derfor hatt et glimrende utgangspunkt for å kunne utvikle flyteprodukter av høy kvalitet.

Produktutvikling har vært, og vil alltid være, en kontinuerlig prosess med høy prioritet i Regatta. Sikkerhet, bevegelsesfrihet og komfort under alle forhold er vårt mål for kvalitet. Vi har et tett samarbeid med godkjennings- og testinstanser verden over.

I 2017 fusjonerte Regatta AS med Aalesund Oljeklede AS, og dannet selskapet Aalesund Protective Wear AS. Regatta er ett av fire brands i selskapet: Regatta - Norwegian Lifeguard, Aalesund Oljeklede ProfessionalStrakofa Workwear, og Blæst Rainwear.

Reg_legacy_02.jpg


Meld deg på nyhetsbrev
Meld deg på vårt
Nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta siste nytt og kampanjer.
Meld meg på
Er du forhandler?
Meld deg på nyhetsbrevet her.