RETRO-REFLEKTIVT MATERIALE

BLI SETT PÅ SJØEN.


#safetymadevisible

Regatta har utviklet en serie flyteprodukter i retro-reflektivt yttermateriale i tett samarbeid med mannskapet på redningsskøytene og Redningsselskapet. Vestene er utviklet for å sikre optimal synlighet og sikkerhet når du ferdes ved og på sjøen. 

Regatta RS


Vestene Regatta RS er designet for vannsport og sikrer synlighet, komfort og sikkerhet ved og på sjøen. Regatta RS har en kraftig signalfarge og markante refleksfelter. Det er eget feste for blinkene lys både foran og bak. Lysene kan kjøpes i vår nettbutikk. Alt for at du skal kunne være mest mulig synlig til havs. De nye Regatta RS Explorer-vestene finnes både som padle- og seilervest til voksne og barn. (Foto: Tony Hall)

SE REGATTA RS-MODELLER I PRODUKTOVERSIKTENRegatta Explorer


Regatta Explorer er en 50N flytevest i heldekkende retro-reflektivt materiale. I vanlig dagslys er vesten lys grå og når mørket faller har du en refleksvest. Vesten er lett og behagelig og har et klassisk design. Vesten inneholder innebygde flytemateriale som beskytter mot nedkjøling i en nødssituasjon.

Under Europas største maritime messe, METS i Amsterdam, ble Regatta Explorer nominert til DAME Design Award 2015. Blant alle nominerte ble Regatta Explorer plukket ut av juryen og hedret med "Special Mention 2015", som la vekt på innovasjon og komfort:

"Regatta emphasises the safety importance of using a completely retro-reflective cloth on this 50N buoyancy device, meaning extremely high visibility at night when any light is present. The Jury was equally impressed that the EXPLORER looked and felt very much like normal shore gear, which should greatly encourage its use."

SE REGATTA EXPLORER I PRODUKTOVERSIKTENMeld deg på nyhetsbrev
Meld deg på vårt
Nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta siste nytt og kampanjer.
Meld meg på
Er du forhandler?
Meld deg på nyhetsbrevet her.