REGATTA FISHERMAN

En trygg hverdag.

Fisherman redder liv

Når uhellet først er ute og du faller i havet, kan situasjonen føles skremmende og uoversiktlig. Om du har på deg en arbeidsdress med fôr som tar til seg vann, blir du fort tung og det kan bli vanskelig å bevege seg. Om du derimot bruker Fisherman, vil flyteegenskapene i dressen sørge for at du flyter vertikalt. Situasjonen som begynte som skremmende og uoversiktlig, blir raskt en situasjon hvor du har mer kontroll. 

Fisherman redder liv - les noen av historiene.

Har du en lignende historie?

Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med oss på mail.


#safetymadecomfortable

Regatta Fisherman er en todelt arbeidsdrakt med egenskapene til det klassiske oljehyret, samt ISO-godkjenning på innebygde flyteelement i buksen. Arbeidsdrakten er utviklet i samarbeid med SINTEF, Norges Fiskarlag og forsikringsselskap, samt fiskerne selv for å ivareta kravene til funksjonalitet og komfort.

Fisherman er solgt i over 30.000 eksemplarer i over 23 land, og har også blitt tildelt Merket for God Design av Norsk Designråd!

fg bg

Egenskapene

Arbeidsdrakten er utviklet i samarbeid med SINTEF, Norges Fiskarlag og forsikringsselskap, samt fiskerne selv for å ivareta kravene til funksjonalitet og komfort.

I tillegg til at Regatta Fisherman holder deg trygg, er den også god å jobbe i. Designet til arbeidsdrakten er inspirert av tilbakemeldingene fra over 300 yrkesfiskere, samt representanter fra Norges Fiskarlag. Fiskerne har gått fra en bekledning som føltes varm, tett, ukomfortabel og ofte uten flytevest, til en lett og komfortabel bekledning, med innebygde flyteegenskaper i buksen.

Regatta Fisherman ble tildelt Norsk Designsråds "Merket For God Design", samt "Safety Award" fra Fishing News - Europas største fiskeri-avis.

merket_for_god_design_small_no_1.png

Safety award logo GB.JPG

SE ALLE FLYTEDRAKTER I PRODUKTOVERSIKTEN


Meld deg på nyhetsbrev
Meld deg på vårt
Nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta siste nytt og kampanjer.
Meld meg på
Er du forhandler?
Meld deg på nyhetsbrevet her.