REGATTA FLYTEDRAKTER

Et steg foran.
Alltid.

REGATTA ACTIVE 911

fg bg

#safetymadecomfortable

Flytedraktene fra Regatta er robuste, samtidig som ekstrem lav vekt og høy grad av komfort gjør at du kan ha fokus på det du skal gjøre. Alle draktene er ISO-sertifisert i henhold til flyteevne og har gjennomgått og bestått de siste og mest omfattende testene ift termiske egenskaper. Slik at om du faller i vannet kan du fokusere på å komme deg i sikkerhet.
På 70-tallet satte vi standarden for flytedrakter.

Det gjør vi fortsatt.


regatta_flytedrakt_old-new_2018.jpgVi har gått en lang vei siden flytedraktene våre fra 70-tallet. Og vi har en aktiv dialog med våre brukere, for å stadig optimalisere produktene våre.

De opprinnelige Regatta-draktene veide omkring 3 kg. I dag veier draktene våre ca. 1,4 kg, uten at det går på bekostning av flyteevne, termiske egenskaper, slitestyrke eller sikkerhet. Dagens opplevelse av draktene våre er noe helt annet enn tidligere. 

Vi utvikler morgendagens flytedrakter. 

Regatta SeaFarmer location wide


Termiske egenskaper

Regattas flytedrakter er testet og godkjent ihht. de siste og strengeste ISO-kravene på termiske egenskaper (EN ISO 15027-3: 2012). Testene er gjennomført på forsøkspersoner, hvor man skal kunne ligge 2 timer i 10 graders vann og ikke miste kjernetemperatur på mer enn 2 grader. 

SE ALLE FLYTEDRAKTER I PRODUKTOVERSIKTEN

Det viktigste for kundene mine er at de kan ha full fokus på opplevelsene. For meg er det viktig at utstyret vi bruker er av ypperste kvalitet. Regatta har lengst erfaring på flytedrakter, med suveren komfort uten at det går på bekostning av sikkerhet.

John Åge Handberg, Nordskot brygge / RIB Steigen


Meld deg på nyhetsbrev
Meld deg på vårt
Nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta siste nytt og kampanjer.
Meld meg på
Er du forhandler?
Meld deg på nyhetsbrevet her.